Persbericht Dinand van Haaren

Na twee seizoenen gaan Roda ’28 Winssen en trainer Dinand van Haaren uit elkaar

De wegen van voetbalvereniging Roda ’28 Winssen en trainer Dinand van Haaren gaan komende zomer na goed overleg scheiden. De Nijmeegse oefenmeester vertrekt na twee seizoenen bij de Winssense dorpsclub. Het initiatief voor het afscheid lag bij van Haaren, hij had te kennen geven toe te zijn aan een volgende stap.

Van Haaren begon zijn periode als trainer van Roda ‘28 in de vierde klasse, nadat Roda ’28 een seizoen eerder was gedegradeerd. Het eerste seizoen was er eentje van ups en downs. Hierin eindigde Roda ’28 dankzij een knappe eindsprint op een verdienstelijke plek in de middenmoot.

Momenteel schommelt Roda ’28 tussen de directe gevarenzone en de nacompetitieplekken. Roda ’28 heeft echter nog wedstrijden in te halen, waarbij het met een overwinning een sprongetje kan maken in het klassement. Voor trainer van Haaren ligt er dus nog een mooie uitdaging klaar in de tweede seizoenshelft. Roda ’28 kijkt met vertrouwen toe naar het verdere verloop en wenst Dinand van Haaren veel succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging voor in de toekomst.

De voetbaltechnische commissie van Roda ’28 Winssen is ondertussen de zoektocht naar een nieuwe trainer gestart.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden