Persbericht Sven Jeuriëns

Sven Jeuriëns wordt de nieuwe trainer van RODA ’28 Winssen

RODA ’28 heeft voor het nieuwe seizoen 2024-2025 trainer Sven Jeuriëns binnengehaald als opvolger van Dinand van Haaren. Die vertrekt na twee seizoenen naar Rood Wit uit Groesbeek. RODA ’28 maakte in de winterstop bekend dat de samenwerking met trainer Van Haaren zou stoppen en startte toen de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Uiteindelijk kwam de club uit bij Jeuriëns. Aan de gesprekken hielden beide partijen een goed gevoel over. Met Jeuriëns haalt RODA ’28 een jonge, enthousiaste trainer binnen. Iemand die met zijn persoonlijkheid, ideeën en opvattingen over voetbal past bij de dorpsclub die RODA ’28 is. De voetbaltechnische commissie en een afvaardiging van de selectie waren unaniem over de aanstelling van Jeuriëns. De coach uit Millingen aan de Rijn is momenteel bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van Achates uit Ottersum. Daarmee eindigde hij een keer als tweede in de competitie en wist hij ook een periodetitel te bemachtigen. Jeuriëns tekent voor 1 jaar bij RODA ‘28, met de intentie om het volgende seizoen te verlengen.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden