RODA '28 2 ZA
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
Trekvogels 8 - RODA '28 2
Za | 29-01-2022 om 13:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Oranje Blauw 4 - RODA '28 2
5 - 5
WVW - RODA Vijf
Na een winter-zomer-stop van bijna een jaar werd er afgelopen zaterdag eindelijk weer gevoetbald. Voor de beker, op bezoek bij WVW. En wat een uitstekende dag zou het worden voor de jonge goden van RODA vijf.
 
Het zonnetje stond hoog aan de hemel, en na 36 jaar werd er eindelijk weer geracet op Zandvoort. En omdat lokale held Max Verstappen in de absolute slotfase van Q3 zijn tijd met 38 duizendsten verbeterde, wist hij ondanks een falende DRS met datzelfde minimale tijdsverschil de pole-position te pakken. Nipt voor titelrivaal Lewis Hamilton. (Inmiddels weten we dat deze geweldenaar ook tijdens de race op zondag oppermachtig was, en zodoende de leiding in het kampioenschap weer terugpakte van de Brit.)
 
Om dit heuglijke feit te vieren werd het hele elftal bij Niek Gerrits in de kroeg uitgenodigd. Kosten noch moeite werden hierbij gespaard; behalve een lekker Hertog Jan pilsje en een overvloed aan nootjes was er Karmeliet van de tap, waren er hamburgers van de barbecue en werd zelfs de frietwagen van Thommes Frites van stal gehaald voor een heerlijke midnight-snack. Als kers op de taart werd men ook nog getrakteerd op een oppermachtig Nederlands elftal dat Montenegro alle hoeken van het veld liet zien. Uiteraard onder leiding van, en met dank aan, koning Louis van Gaal.
 
In de tussentijd won RODA vijf dankzij doelpunten van Jop Verploegen(2), Twan Koppers en Rik van Summeren, ook zijn eigen wedstrijd met 4-1, maar dat geheel terzijde. Volgende week: SDOO.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl