RODA '28 2 ZA
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Beuningse Boys 3
Za | 03-09-2022 om 15:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
Nijmegen 7 (buiten mededinging) - RODA '28 2
0 - 0
Ruime overwinning RODA 5
Afgelopen zaterdag was de Boshof het strijdtoneel van RODA 5 - SV Waalstad. Wederom was het voor de thuisploeg lastig om een elftal op de been te krijgen, dat valt ook niet mee als de selectie uit slechts 20 man bestaat. Tot overmaat van ramp liet doelman Martijn Teuwsen zijn elftal ook nog eens keihard in de steek door op vrijdagavond doodleuk te melden dat de Winssense equipe op zoek mocht naar een vervangende keeper. Die werd niet gevonden, dus werd het opgelost met veldspelers Mike Damen en Twan Koppers onder de lat. Niet tegelijk, overigens.
 
De eerste helft was het Damen die het doel mocht verdedigen, en die deed dat met verve. Waalstad kreeg niet veel meer dan twee kansen, maar met twee goede reddingen hield Damen zijn doel schoon. Aan de andere kant kreeg RODA wèl veel meer dan twee kansen, maar was het slechts tweemaal trefzeker. Voor Joost Gerrits was het tienmaal scheepsrecht, na veel missers was er een van richting veranderd schot nodig om de score te openen. Stijn Gradussen nam de tweede treffer voor zijn rekening. Hij krulde de bal van buiten de zestien in de verre kruising, een prachtige goal en tevens een verlossing na meerdere gigantische missers in de voorbije weken.
 
De tweede helft nam Koppers plaats onder de lat, en ook hij deed dat niet onverdienstelijk. In 45 minuten hoefde hij ook maar twee keer op te treden, maar wederom bleef het Winssense doel schoon. In een weinig enerverende drie kwartier wist RODA uit te lopen naar een ruime 5-0 overwinning. Topscorer Gerrits maakte zijn tweede van de dag en loopt daarmee hard weg bij de concurrentie, doelman Damen pikte een doelpuntje mee en kroonde zich met 2 reddingen en een goal tot MOTM en Bart Versteeg toonde wederom zijn waarde als gastspeler met een goal en een assist.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden