Laaste gespeelde wedstrijd
Batavia 1 - RODA '28 1
3 - 2
Roda’28 kan niet stunten tegen koploper Millingen (fotoreeks)
Winssen – Een wedstrijd met twee gezichten. De 1e helft was voor de bezoekers, die waren heer en meester op het natte sportpark De Boshof. In de 11e minuut viel de 0-1 toen een voorzet van Maarten Smits door Niels Wingels werd binnen gewerkt. Eindstand 2-4. Tien minuten later knalde aanvoerder Daan Arnts vanaf 30 meter uit een corner van Wijnhoven de 0-2 tegen de touwen. Daarna redde RODA goalie Teuwsen twee keer prima op inzetten van Maarten Smits. RODA kon er weinig tegenover stellen met een schot net naast van Joris van Rijn en een bal in het zijnet door Tim Vergeer.

Pal na rust kwam SC Millingen op 0-3.Dirk Spann was de aangever en Joey Wijnhoven de afmaker. En dan denk je dat de wedstrijd gedaan is, blauw-zwart zou het restant rustig uit kunnen spelen. Dat dachten de spelers zelf ook maar om dan in een luie stoel plaats te nemen is overdreven. RODA zag haar kansen en greep die ook dankzij een voortreffelijke inzet. Trainer de Winkel was not amused en zag de thuisclub eenvoudig dichterbij komen. Joost Gerrits zorgde voor de 1-3 en Lenn Janssen was voor de 2-3 verantwoordelijk. Het kon vanaf dat moment alle kanten op en bij Millingen was het ineens alle hens aan dek om erger te vorkomen. Pas 6 minuten voor het eindsignaal kwam de boot uit het Rijndorp in veiliger vaarwater. Na aangeven van Dirk Spann lanceerde de koning van de assist Maarten Smits Wijnhoven die met zijn 6e seizoentreffer de eindstand op 2-4 bepaalde.

Opstelling SC Millingen: Jeroen Sanders, Robin van der Hoeven, Menno Houkes, Daan Arnts (aanvoerder), Wouter de Wijse (Theo Houkes), Joris Weeren, Joey Wijnhoven, Sam van der Velden (Rick Wolsing), Maarten Smits, Dirk Spann en Niels Wingels (Frenk Jansen).

Opstelling RODA ’28: Martijn Teuwsen, Rik Peters, Tjeerd Steeg, Jim Peters, Joris van Rijn, Stijn Gradussen (aanvoerder) (Marijn Gradussen), Lenn Janssen (Bram Versteeg), Jelle v/d Geijn, Luc Janssen, Twan Koppers en Tim Vergeer (Joost Gerrits).