RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Overasseltse Boys 2
Zo | 05-05-2024 om 12:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
2 - 0
Geen voetbal, wel cadeaus voor RODA 2
Gisterochtend vond de topper tussen RODA 2 en DIO 3 geen doorgang. De club besloot, om nog onduidelijke redenen, de wedstrijd uit het programma te schrappen. Volgens onbevestigde berichten die rondcirculeren op de sociale media was de ondergrond te droog en scheen de zon te fel. De fikse buien die later op de dag vielen maakten dat de wedstrijd van het eerste elftal op het laatste moment wel kon worden afgewerkt. Vanuit de club wordt deze berichtgeving bevestigd noch ontkend.
 
Voor de mannen van RODA 2 kwam de afgelasting vanuit sportief oogpunt niet erg goed uit. Vorige week was de kampioenskandidaat ook al vrij, en voor volgende week staat er opnieuw geen wedstijd op de kalender. En dat terwijl RODA juist in een flow zit. Daarnaast speelde Bemmel wel een wedstrijd en door drie punten te pakken verwees het de Winssenaren terug naar plek 3 op de ranglijst.
 
Anderzijds kwam de afgelasting voor de zeer jonge spelersgroep op een goed moment; Sinterklaas en zijn pieten arriveerden gister in Winssen, wat bij de allerjongsten ieder jaar weer tot veel spanning leidt. Door deze spannende gebeurtenis hadden veel van hen een slechte nacht achter de rug en was het bijna onmogelijk om de focus volledig op de wedstrijd te houden. Veel spelers hielden zich vooral bezig met het moment dat er in de Paulus bij de goedheiligman op schoot een cadeautje uit de zak kwam, waardoor de kraker in de 4e klasse zomaar slecht had kunnen aflopen voor de RODAmannen.
 
De Sint heeft de afgelopen weken een aantal pieten naar de Boshof gestuurd, om uit te zoeken wat de spelers nodig hadden. Een kleine greep uit wat de Sint allemaal had meegebracht voor RODA 2, waarmee hij de sterren nog beter wil laten voetballen. Zo kreeg Jos Hoppenreijs een elektrische voetbal, die hem een schok geeft wanneer hij deze niet op tijd afspeelt. Zijn broertje Bert kreeg een blik witte verf en een kwast om daarmee de zijlijn een paar meter op te schuiven, in de hoop dat hij de ballen voortaan wel binnen weet te houden. Jop Verploegen kreeg een jaarvoorraad energie drank zodat hij op zondag wat actiever is en Tom van Gemert kreeg een tegoedbon voor een aantal sprint- en conditietrainingen. Koen Smits kreeg een schep en een slaapzak zodat hij ook in de winter lekker warm in zijn zelf gegraven geulen kan overnachten. Luuk van den Dobbelsteen en Rik van Summeren kregen samen een goaltje om aan hun doelgerichtheid te werken en ten slotte doen we over het cadeau voor Nicky van Haalen geen uitspraken, we zijn ons ervan bewust dat de RODA site wellicht ook door kinderen onder de 18 wordt bekeken.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden