RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Overasseltse Boys 2
Zo | 05-05-2024 om 12:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
2 - 0
Van Summeren slaat terug:
Winssen, 23-03-2017 | Door: B. Gradussen
 
Rik van Summeren baalt van de beeldvorming rond zijn persoon. Volgens de 23-jarige middenvelder van Roda 2 en het Nederlands elftal is die vaak onterecht.
 
Van Summeren kreeg dinsdag opnieuw kritiek, toen hij bij aankomst op de training besloot de media niet te woord te staan. "Jullie laten mij soms echt lachen, man. Kijk, mij raakt het niet. Maar het is niet fair", zegt hij in De Gelderlander. "Dinsdag was ik opeens weer arrogant. Terwijl Bert Hoppenreijs, een van mijn beste vrienden, achter mij aanliep en ook niets zei. Zoals wel meer spelers."
 
Ook een ander verhaal wil de middenvelder rechtzetten. "Dan hoor ik meneer Van Hanegem zeggen dat ik mijn rugnummer erop heb gezet toen weer in de basis stond en dat ik eens normaal moest doen. Terwijl ik die tatoeage al lang had! Dat heeft dus niets met mijn oude rol als bankzitter te maken. Ik ben een nummer 10. Ik ben een strijder. Ik geef nooit op. Dit is het nummer van RVS. Bam, 10." Na zijn overgang van de bank naar het middenveld  speelt RVS weer als nooit tevoren.  
 
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden