RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Overasseltse Boys 2
Zo | 05-05-2024 om 12:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
2 - 0
​Van Gemert: Droom die uitkomt om hier te mogen voetballen
Winssen, 27 november 2017 | Door: L. Janssen

Niek van Gemert is blij met zijn nieuwe team RODA ’28 2. De oud-speler van onder meer Leones ziet een droom uitkomen. De 23-jarige middenvelder werd vrijdagochtend gepresenteerd bij zijn nieuwe club. Hij tekende een contract tot 2018 met een optie om het contract met één jaar te verlengen.

"Het is voor mij altijd al een droom geweest om in de reserve 4e klasse te voetballen, dus ik ben heel erg blij dat ik mag spelen voor dit prachtige team. Het is een groot team met een grote historie", vertelt van Gemert op de clubwebsite van RODA ‘28. "Ik herinner me dat de Grote Drie hier speelden, daar had ik graag mee samen gespeeld.” Zijn broer Tom (lid van de zelfbenoemde Grote Drie) is trots op zijn broertje: “ Goed om te zien dat er weer een van Gemert bij 2 mag spelen.”

In de 4-0 overwinning op Avios/DBV speelde van Gemert een uur mee. Door een eigen doelpunt van Avios/DBV en een goal van Sam Janssen stond het tweede in de rust met 2-0 voor. Na de thee was het opnieuw een eigen goal en Cas Smits die de eindstand op 4-0 brachten. Van Gemert was content met de overwinning en zijn eigen vertoonde spel: “We waren het merendeel van de wedstrijd de betere ploeg. Ik denk dat ik met mijn creativiteit van waarde kan zijn voor het team.”

De spelmaker denkt dat het nog wel even duurt voordat hij helemaal fit is. "Ik heb drie of vier weken nodig om weer helemaal honderd procent te zijn", aldus de speler die zijn loopbaan ook begon bij RODA.
Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden