RODA '28 2
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
RODA '28 2 - Overasseltse Boys 2
Zo | 05-05-2024 om 12:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
2 - 0
Roda 2 druk op transfermarkt

Winssen, 11 december 2017 | Door: L. Janssen

Roda ’28 2 versterkt zich komende winter met twee internationals. De Letse linksbuiten Joost Gerrits (21) komt over van FC Riga, terwijl de Welshman Marijn Gradussen zijn club Cardiff City verlaat voor de huidige nummer vijf van de reserve 4e klasse. De Winssense club heeft de komst van het tweetal nog niet bevestigde, maar dit lijkt een kwestie van tijd.

Gradussen staat te boek als middenvelder met veel loopvermogen. In de laatste 5 wedstrijden van Cardiff City, was Gradussen in vier wedstrijden degene met de meeste kilometers. “Een echte box-to-box speler” aldus Thijs Stevens, teammanager van dienst. ”Het enige waar aan gewerkt moet worden, is de trefzekerheid van Gradussen.”

Trainer Hopmans, die onder anderen Rik van Summeren (HFC Haarlem) zag vertrekken, haalt hiermee twee waardevolle krachten in huis. “Als we na de winterstop bovenin mee willen doen, zijn deze versterkingen nodig. Maar of ze direct inzetbaar zijn is nog de vraag. "Ze zullen allebei moeten wennen aan het niveau en tempo van ons spel. Wanneer dit het geval is zullen ze zeer zeker van nut zijn." Toch plaatst toekomstig ploeggenoot Noud Perlo een kanttekening bij de Let (Gerrits, red): "Hij heeft op en buiten het veld van die maniertjes die alleen passen bij iemand die er veertig inschiet." Terwijl Perlo Joep Janssen bij zich roept, voegt hij nog toe: "Maar dat krijgen we bij 't twidde er wel uit"

Activiteiten / Agenda
Er zijn nog geen activiteiten toegevoegd
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
secretariaat@roda28.nl
Aanmelden bij Roda '28 Winssen
Aanmelden