Laaste gespeelde wedstrijd
RODA '28 2 - Juliana '31 2
2 - 0
​Winssens feestweekend eist zijn tol
Bij de bekendmaking van het jaarprogramma wordt één speelweekend traditioneel dik gemarkeerd. De wedstrijd die plaatsvind in het weekend van Waanzinnig Winssen, één van de grootste evenementen van het dorp, moet zo snel mogelijk verzet worden naar óf een later tijdstip, óf een andere datum. Bij voorkeur dat laatste. Echter, hiervan is nog nooit sprake geweest. Voorgaande jaren leidde dit toch maar zelden tot grote problemen, maar na afgelopen zondag wordt er toch al nagedacht over een oplossing voor volgend jaar.

RODA werd namelijk volledig te kakken gezet in Nijmegen, tegen NEC. Na het spelen van de eerste 45 minuten leek het mee te gaan vallen, het scorebord gaf slechts 1-0 aan. Een makkelijk gegeven vrije trap op slag van rust, werd perfect in de kruising geplaatst, buiten bereik van alles en iedereen. De tweede helft draaide uit op een vernedering. NEC liep met een aantal zeer fraaie treffers uit naar een 7-0 overwinning.

RODA pakte de laatste 3 wedstrijd geen enkel punt, kwam slechts 1x tot scoren en kreeg 12 tegendoelpunten te verwerken. Komende zondag komt SVHA naar Winssen. RODA snakt naar een overwinning en dit lijkt de uitgelezen mogelijkheid om weer een keer punten te pakken. Bij de hekkensluiter lijkt het lek boven, het pakte 6 punten in de laatste 3 wedstrijden. Een makkelijke opgave zal het dus opnieuw niet worden voor de Winssenaren.