Kunstgrasveld

De KNVB heeft alle informatie over het spelen op kunstgras gebundeld op KNVB Assist.

De KNVB stelt met nadruk dat uit meerdere onderzoeken van het RIVM niet gebleken is dat spelen op kunstgrasvelden gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, en dat er op de betreffende velden gespeeld kan worden. De KNVB is wel tevreden met de toezegging van het RIVM voor nieuw onderzoek en resultaten op korte termijn.

​Intussen heeft het bestuur van RODA '28 bepaald dat de teams van JO11 en JO9 (E en F-pupillen) hun wedstrijden en trainingen houden op ons natuurgras. De overige teams kunnen voor hun trainingen gewoon gebruik blijven maken van ons kunstgrasveld.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur,
Sjaak Gerrits,
secretaris.
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie