RODA '28 2 ZA
ALGEMENE INFORMATIE
Eerst volgende wedstrijd
Geen wedstijd gevonden.
Laaste gespeelde wedstrijd
WVW 2 - RODA '28 2
0 - 0
RODA Vijf met ruime cijfers voorbij Echteld
Vorige week zaterdag wonnen de Jonge Goden van RODA Vijf vrij eenvoudig van Echteld. Na een galavoorstelling werden de gasten met liefst 9-0 teruggestuurd naar de overkant van de Waal.
 
Bob Stevens opende de score, uiteraard met het hoofd. Na twee eerdere missers bleek driemaal scheepsrecht. Uit een hoekschop van Twan Koppers kopte hij de 1-0 binnen.
 
De tweede Winssense treffer kwam op naam van Niels van Zuijlen. Hij stak het hele veld over, ging de één-twee aan met Jop Verploegen en schoot in de korte hoek hard binnen.
 
Het derde Winssense doelpunt werd wederom gemaakt door Stevens. U raadt het al: Met het hoofd. Een afgemeten voorzet van Koen Smits werd vakkundig tegen de touwen geknikt.
 
De 4-0 kwam dan weliswaar niet op naam van Stevens, hij was er wel bij betrokken. Nadat hij Verploegen liet scoren zag hij het doelpunt, en dus zijn assist, nog afgekeurd worden. Een voorzet op Jeffry Albers mondde wel uit in een geldige treffer.
 
Nog voor rust completeerde Stevens zijn hattrick. Vanaf de rand van de zestien lepelde hij de bal vanuit de draai via de onderkant van de lat binnen.
 
Na rust ging RODA door met scoren. Tom van Gemert maakte zijn eerste treffer in dienst van RODA Vijf na goed voorbereidend werk van Verploegen. Hij ontving de bal op de rand van de zestien, en joeg de bal genadeloos hard tegen de touwen, strak in de hoek, ver buiten bereik van de keeper. Omdat van dit doelpunt helaas de beelden ontbreken, moet u bovenstaande omschrijving maar voor waarheid aannemen.
 
Gastspeler Bram Versteeg nam de 7-0 voor zijn rekening. Een hard afstandsschot bleek de Echteldse doelman te machtig.
 
Na een afgekeurd doelpunt en drie assists zag ook Verploegen zijn naam op het scoreformulier verschijnen. Hij zette de volledige achterhoede op het verkeerde been vervolgens de doelman te omspelen. Zijn solo werd beloond met een doelpunt.
 
Meesterknecht Verploegen was nog niet verzadigd, en mocht nog een assist bijschrijven. Hij lokte de keeper uit zijn doel, en gaf de bal af aan Albers, die zijn tweede en RODA's laatste treffer voor zijn rekening nam.
 
De laatste had eigenlijk op naam moeten komen van Pascal Cobussen. Hij kreeg het echter voor elkaar om de grootste kans van de wedstrijd, de kans op de 10-0, te verprutsen.
 
Martijn Teuwsen heeft de meeste hoogtepunten van de wedstrijd vastgelegd. Deze beelden zijn te bekijken op de facebookpagina van RODA Vijf (geen account nodig).
Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie