​Trainer juniorenselectie (JO-19) Roda’28 Winssen

Trainer juniorenselectie (JO-19) Roda’28 Winssen
 
v.v. Roda ’28 te Winssen is voor het komende seizoen 2020/2021 op zoek naar een ambitieuze trainer voor een juniorenselectie (JO19) naar verwachting uitkomend in de 2e klasse.
 
De werkzaamheden omvatten:


– Verzorgen van de trainingen op twee doordeweekse avonden. 
– Coachen van het elftal op wedstrijddagen
– Een goede samenwerking met de trainers van de andere elftallen, alsmede met de elftalbegeleiding en leden van de technische commissie.
 
Wij zoeken een trainer, minimaal in het bezit van TC3 of het voornemen hieraan deel te nemen, die in staat is om het jonge talentvolle team te laten ontwikkelen richting de volgende leeftijdscategorie.
 
De trainer die wij zoeken is daarom in staat een hecht team te creëren.
Binnen onze vereniging is het een voorwaarde dat de trainer goed en open communiceert. De trainer past bij de cultuur en betrokkenheid van onze club.
 
Roda’28  biedt hierbij goede trainingsfaciliteiten. Daarnaast ontvang je voor je werkzaamheden een nader overeen te komen (financiële) vergoeding en bieden wij de mogelijkheid om jezelf als trainer te ontwikkelen.
 Naast deze vacature hebben wij momenteel ook een vacature voor een trainersfunctie bij ons 2e elftal. Het combineren van deze twee functies is voor Roda’28 bespreekbaar. Maakt dit kenbaar in uw reactie aan ons a.u.b.
 
Hebben wij jouw interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag jouw reactie in de vorm van een motivatie en CV. Deze graag per mail richten aan  Sydney van den Broek , snitnie@hotmail.com
 

Webshop Roda '28

Bestel nu je eigen Roda' 28 sport kleren en steun Roda '28!

Ga naar de webshop RODA '28 Winssen
Contact
Roda '28 Winssen - De Boshof
Plakstraat 6
6645 KL, Winssen
Locatie